MU

I Kiruna dricker vi inte mjölk från kossor, utan björnar.
 
Det är ett slitsamt arbete att undgå döden varje gång man vill ha sig ett glas mjölk till sin kanelbulle. Men det är det värt.
Det jobbiga är de månader björnen går i idé, då blir det ingen mjölk.
 
Och det är därför vi är så små och jävliga. Och snabba. (Peter)

Varsågod!

Här har nu er bild! Varsågod, hoppas den passade alla! Jg säger bara hämnden är ljuv, det blir nog en kollektiv bestraffning för er alla! Hehe!!!


Bilden!

Bilden kommer snart att komma upp på bloggen! Jag lovar att ni inte kommer bli besvikna, måste bara få syrran att orka ta kort på mig! Men ni ska få er ett skratt i novembermörkret!

/#21


MÅÅÅL!!!

Ville bara berätta att det är inget lag i denna serie som släpper in så lite mål som Hammarby! Bra målvakt men också ett jäkligt starkt försvar! Wiii!!!


Missa inte!

I morgon söndag 18/11 är det äntligen dags för bajenmatch igen. Den här gången är motståndarna Spånga. Matchen spelas i underbara Eriksdalshallen med start 14.00. Även hört lite rykten om att det kommer publik från andra ställen i landet, inte bara Stockholm. Det ser vi fram emot!

Min plupp!

Jag vet inte vart jag ska börja, kände min vilsen och rädd igår. Gick och letade i hopp att hitta min plupp till hörlurarna. Tillslut fick jag ge upp och känna sorgen tränga in i kroppen. Jag vet att detta är en i-lands problem men jag bryr mig inte, för för mig är detta ett stort och viktigt problem. Att det senare skulle visa sig att det vara mina "kamrater" som helt ärligt snott dom och njutit av sin fångst!

När jag imorse ser inlägget från bloggen är jag smart, jag går såklart och hotar den lilla flickan, Beccan! Hon förklarar i rädsla att jag ska leta i min väska, sagt och gjort, jag hittar dom!

Men nu kommer jag till den svåra frågan, hur kunde ni utnyttja en liten flicka, född 1995, ni tror att hon ska klara av att hålla den gömd från mig, född 1993! Hmm hur tänkte ni där? Men ni ska få er bild, ni ska få njuta och skratta åt mig, jag bjuder på det!


Kidnappning

de här meddelandet har kommit till lagets mejl..

"Vi hörde att en viss Madde saknade sin plupp till hörlurarna idag innan träningen.. Den är nu på hemligt ställe och i bra skick. Du kan väl slänga in en kommentar här så får du lite ledtrådar........ kanske- om du sköter dig o uppfyller villkoren.
så, för att du ska få tillbaka pluppen vill vi..
att du ska göra loosertecknet på dig själv o skicka bildbevis på de. Går du med på det?

Tro det eller ej!

Tro det eller ej men på onsdag händer något speciellt! Något som är helt unikt! Ni kommer behöva knuffa er i ögonen, nypa er i armen och sen kommer ni inse att det faktiskt är sant! På onsdag kommer spelare nr 21 att träna! Jag vet, helt sjukt men det är sant! Ica släng dig i väggen nu ska Madde träna!


Ledning för damerna!

Herregud, har alla hängt med i svängarna? Jag har iaf inte gjort det? Fattade inte riktigt att vi gick om Tyresö när vi vann förra helgen! Och när man väl insåg detta så dog jag lite av lycka! Vi leder, alla ser det, 171 personer har tryckt like på Bajenlands bild på Facebook! GREJEN ÄR DEN, att det är så himla skönt att det ät uppehåll och att vi då ligger etta. Ingen kan påverka detta men också skönt för att alla kan nu gå in och titta på tabellen och se vilka som leder. Många som mig går in och kollar serien, ser ettan och skiter i resten! Detta medför att folk nu både ser och minns oss! Jag döör! Denna plats ska vi nu kriga för att gå behålla!


Hammarby VS Westis

Henric Häggquist har hängt med hela matchen och fotat massa snygga skott! Tack för det, här kommer en del av bilderna!
/18

Instruktion

Bara så alla vet nu så ska tröjan tvättas när den är smutsig, inte annars. Bra att det står!

/18


Påminnelse

Vill bara påminna Madeleine Häggquist om att det nu bara är ungefär en månad kvar tills du ska kunna göra 5 pull-ups. Det måste även bestämmas vad vinnaren ska få för pris. Hejdå

p.s. du kommer att förlora

uppvärmning..

om ni undrar varför tränare Peter inte är med så ofta på fotbollen....
 
 
 
/#24

Bajen Fans

Vi är överallt! ;)
 
 

Lite reklam sådär på en torsdag!

Ni minns väl att Inger en dag tog in en avgift för att vi damer skulle bli medlemmar i Bajen fans! Ja det kanske sved lite i plånkan men ärligt, har ni sett hur många fler som tryckt på like på vår Facebook-sida?! Sjukt många, folk ser oss, folk vill se oss och framförallt folk vill veta mer om oss! Så ja det va verkligen värt varje krona, nu har vi gjort en fin och bra insats. Sträck på er och jag säger som Martina, njut över hur underbara vi är, hur roligt vi se det tillsammans!

/#21


RSS 2.0