Kloka ord från lagkaptenen

Kära underbara spelare, jag kommer inte medverka under den viktiga matchen på lördag. Så därför hade jag tänkt skriva och peppa er alla här ist!
Jag vill börja med att alla tänker på matcherna vi spelade i Hedemora, ni vet med mycket glödje och skratt. Tänk den handbollen och hur vi laddade upp inför matcherna. EXAKT så vill jag att känslan ska vara under lördags matchen. Inga sura miner, ingen som är trött och ingen som segar ner de andra. Jag vill ha ett jävla lag som är taggade till tänderna, ni vet nästan övertaggade. För om ni spelar med en så stor glödje som jag kände att vi hade uppe i Hedemora då kommer det gå långt.
Alla spelare ska jobba som ett lag, om en tappar måste någon annan hjälpa till. En för alla, alla för en! Då vi jobbar som ett lag och hjälper varandra så finns det inget som kan stoppa oss.
För alla som minns så måste vi också rädda Willy, död eller levande;)

Lova mig nu att ni inte gör mig besviken, jag vill att ni ska ge allt och spela med en oerhörd glödje. Skratta åt allt och jubla då ni gör mål. Med dessa ord vill jag bara avsluta med att säga att Hammarby damhandboll är den absolut bästa och underbaraste klubb, vår glödje och vårt spel inspirerar.

Titta nu på denna bild och ta in denna känsla inför matchen på lördag! Vi ses igen efter sportlovet!


Puss och kram från er alldeles egna Madde

lite februaribarn!

       

 i förrgår fyllde Malin 19, och hon längtar redan till 20!!


Igår var det Nathalies (nr17) tur att fylla!





och för ett tag sen var det Emelies (nr 25)! (lite sent, ber om ursäkt)


Tyvärr vill inte bloggen samarbeta med mig när de gäller att lägga upp nya bilder på Emelie o Nathalie, försöker fixa de så snart ja kan!



Grattis till er alla, hoppas ni har härliga dagar! :)

/Martina

p.s, grattis även till Maou såklart, som lämnade oss först för varmare breddgrader men ändrade sig och åkte upp till Umeå..

      

hur Julia får in saker i huvet..

om ni nånsin undrat hur Julia gör för att förstå saker.
så kommer en förklaring här..
detta kom fram under matchen i lördags..



     



Hon måste hålla för ena örat så att saker inte går in genom ena o ut genom andra...



så håller hon sen för andra också.. och skakar huvet lite, så att hon ska förstå ordentligt...

där va de mysteriet löst!!

/Martina

Piff och puff

Som ni har väntat! Nu ska jag avslöja med bild hur det ser ut när Elin och Beccan roar sig! Ja det var förra helgen som Elin sov hos oss och båda hade på sig OnePiece! Så nu är det upp till er att gissa vem som är vem, vinnaren vinner;)


Firren Sandra

Ja, som alla säkert redan vet så har vår älskade firre Sandra gått bort. Hon orkade inte simma mer. Stackarn led av fettma, en sjukdom som ledde till hennes död. Jag vi hade det så fint, jag och firren. Jag tvättade hans vatten två dagar innan hennes bortgång. Jag tror hon hade det bra med mig, jag behandlade henne inte som vilken firre som helst. Hon var speciell för mig!

Pappa stod för den överflödiga maten, jag tvättade bara vattnet och pratade med dem alla. Jag skulle ju kunnat petat på henne lite då och då, då hade hon kanske fått lite träning iaf. Ja det finns så mycket om! Men nu vill jag bara säga som syrran sa, "men nu är firren i fisk himmelen!"

Här får nu se de sista bilderna på snyggingen och min älskling<3


vi hade sommaruppehåll men....

Jessica har påpekat att hon fyllde år i juni..
GRATTIS i efterskott!!!








när man är i Spanien får man mms...

      

Madde skäller ut mig när jag är bortrest...

Igår kom Peter med en idéen att vi skulle bygga torn, ja ni vet samarbete! Alla tänkte lika i sina lag men resultatet blev varierande, fattar bara inte vad gröna laget tänkte? Som ni kan se av bilden vann det rosa laget, alltså mitt, emelies, carros och linas! Bra jobbat, en fööööör lätt uppgift! 

                    

Till en annan rolig grej är att jag nu döpt min fetma firre till Sandra! Lika barn leka bäst;) haha Sandra och firren♥

/Madde

RSS 2.0