Ny spelar Ullis!

Ryktet gå, ullis ska spela imorgon!! Hon ska ta med stället till hallen så får vi se vad som händer! Haha hon är ju grym, domarna låter henne få springa där som ett lutet barn ni vet! Så vi hoppas att ullis spelar och att hon inte var ute och firade allt för sent. Alkohol och godis dagen innan match är förbjudet, eller?

För er som under vem ullis är så kan jag berätta att det är en glad och positiv tjej i sina bästa dar! Inte en dag äldre än 25 och pigg som tusan i benen! Då hon inte spelar match plåstrar hon de övriga spelarna samt sköter sina ögonstenar, Anna, Elin och Thomas! Vi önskar Bajen lycka till imorgon och ett extra stort lycka till till ullis!

Om ni vill se matchen ta er till farstahallen 12:15!


På önskelistan

Nu vill vi slänga de gamla fula med tråkig färg och ha in nya som passar ett tjejlag. Rosa koner i all ära, vi vill ju hänga me vi också. Då kan vi även hoppas på att se syns när de används under träningarna så att de inte blir nertrampade (som alla de andra konerna).

Pelle, sånna vill vi ha!


Tunnel för älgar

Melica kommer till träningen idag med en påse med nya kläder i handen. Jag, Hanne och Jessie vill såklart se! (vi är trots allt ett tjejlag)

Medans Melica visar så berättar hon vad som hände på väg till jobbet..

"Alliansen vill bygga en tunnel under Djurgården 'jag undrar vad de är för djur-gååård dom ska bygga under, var ligger den? och va är de för tunnel dom ska bygga, är det för att älgarna ska kunna gå under motorvägen?!?'men så när jag gick där och undrade så kom jag på.. Dom mena ju Djurgårn!! Hade dom bara skrivit med n på slutet direkt hade jag ju fattat!"

Sånt här händer innan våra träningar..


Bus + Gud

Jag har fått i uppdrag att dela med mig av ytterligare lite händelser från Boden.
 
Visste ni tex att vi fick finbesök på plan av vår ex bajenspelare-som-numera-är-norrlänning- Maurine "Maou" Filip. Kul att se dig igen nr 23!( Ledtråd: Se boden inlägg 2)
 
Eller att vi hade militären på läktaren.
 
Eller att under den sista matchen mot Härnösand så skällde motståndartränaren ut domaren när vi fick offensiv foul dömd mot oss istället för frikast när Jessie blev mosad och låg kvar på planen?
Det är inte varje dag som en motståndartränare skäller på ett domslut som är en nackdel för dennes egna lag. Vi tackar och bockar för sportsligheten!
 
Eller att på lördagskvällen gjorde Madde helgens bus.
Efter två spelade matcher fick vi gå på finbankett i westenstaden. Det bjöds på dukade långbord, buffé, sång, dans och vilda ridturer på tjuren(för de som var modiga nog att prova. Med tanke på de luftfärder som följde kanske det var klokt att vi samtliga avstod även om Hanna och Lina var lite sugna).
 
Hur som helst, medan Hanna gick och hämtade te passade Madde på. Hon bytte ut sin telefon mot Hannas som låg kvar på bordet. Hon tog bort skalet på sin egen och fotade Hannas förstasida(bakgrund + låst skärm). När Hanna sen efter ett tag kom tillbaka och skulle kolla någonting på sin telefon så fungerade inte pinkoden.
Den såg ut som hennes. Samma färg, inget skal, samma bakgrund eller var bakgrunden möjligtvis lite suddig?
 
"Åh nej den har blivit vattenskadad". Hon vände och vred på den.
"Nä det här är inte min telefon. Amanda är det din?". Granskade bakgrundsbilden noga.
"Nej men det är ju min telefon!".
Sen började vi asgarva.Tack för buset Madde. Klockrent!
 
På söndagseftermiddagen var det dags för att kolla på finalerna. I pausen på damernas final uppstod denna konversation:
"Vaa det går ett rykte om att Morgan Freeman är död"
"Morgan Freeman?"
"Han som spelar Gud i Bruce den allsmäktige"
"Vaaa är Gud död?"
 
När det sedan var dags för herrfinalen tyckte vi att det behövdes lite mer bajenanda för att heja på killarna. Sushi kom med det fantatsiska förslaget att dra igång bajenlåtarna på vår lilla musikspelare som Madde hade släpat med sig från Stockholm. Ågren som varit musikansvarig fick i uppgift att dra igång "Just idag är jag stark". Problemet var bara att arenan hade större högtalare...
 
På hemresan avslöjade Pelle "Söderbönan" Rydell att han också vill ha en cup som Lappen cup. Söderböne cupen nästa?
 
Vi avslutar med helgens citat(från bussen på väg till banketten):
"Nu ska jag bugga röven av er brudar" - Bebben, herrarnas materialare.
 
/Amanda
 
 

Tur i oturen

När vi kommit till tunnelbanestationan även kallad Flygplatsen checkar vi in och går genom kontrollerna. När det är Beccans tur får hon för sig att hon vill stanna kvar i Boden ett tag till. Så det hon gör är att lämna kvar biljetten någonstans i kontrollmaskinen så hon får chans att stanna. Utan Beccans biljett går vi alla vidare och sätter oss och väntar på planet. Men som tur är (för oss andra) ropas Beccans namn upp i högtalaren för alla i hela tunnelbanestationen (flygplatsen) att hon kan gå tillbaka och hämta sin biljett. Röd om kinderna skyndar hon sig tillbaka för att hämta biljetten, tur att hon också fick följa med hem! För alla som undrar så kom alla andra med planet, Jackie är också med!


Bilder från Boden!

Först och främst ska jag tacka de fina spelarna och ledarna som gjorde denna resa möjlig. Vi eller iaf jag hade hysteriskt roligt, skrattade väldigt mycket. Borde då få leva några år extra. Dock känner jag mig otroligt sliten, trött i hela kroppen, känner mig gammal!
Om ni har missat bilderna från Boden så ska jag nu langa upp lite så ni har lite att titta på och känna suget efter att få se oss. Nästa match är på söndag 15:15 i skärholmshallen mot Stockholmspolisen! Dagen till ära så bjuder jag på inträde, då måste ni väl komma!


Nu rullar tunnelbanan från Boden!

Som middag bjöd våran sugardaddy på Norrlands lyxigaste krog, MAX! Väl inne kommer denna diskussion upp mellan Jessie och Amanda B.
-om vi missar de här planet då kan vi ju bara ta nästa sa Jessie
-men Jessie det här är ingen tunnelbana!

Ja det märks ju vem som är hennes far!


Boden dag 1

I vår första match mötte vi bodens bästa lag, ett lag som spelar i allsvenskan. Absolut att vi hade respekt för tjejerna, dock fick dom en match att bita i. Båda lagen kämpade och vi tog fram vårt stora hjärta och spelade jäkligt bra! Dock rann siffrorna iväg och Hammarby fick se sig besegrade. Denna förlust sved inte så jäkla mycket då dom verkligen var bra, vi räckte inte helt enkelt.

Match två blev mot Boden lag 2. Vi startade matchen bra, jobbade för varandra och kämpade i anfall. Efter att fått en del domslut mot oss tappade vi och gick ner oss. Med en skillnad på 7 bollar ökade vi viljan och höjde tempot så kom vi ikapp och i halvtid ledde Boden med 13-11. Domsluten fortsatte att straffa oss och humöret tappades, mest på #21(kanske inte så konstigt). Och även denna match slutade i en förlust. Men denna sved, vi va inte sämre, vi hade bara fel fokus och fick inte något med oss. Det är det man måste leva med om man ska spela i Hammarby, domarna är inte ofta på vår sida, något som kan kännas tungt många gånger. Så kort och gott så borde vi vunnit men glädjen och spelet vi hade i första matchen fanns inte.

Nu väntar lite dusch och sen blir det disco i Boden!


Och där började resan!

Tidigare än tuppen möttes vi utanför eriksdal! Dock var en frånvarande, Jackie! Vart va hon? Jo hemma i sängen och sov! Med taxi mötte vi denna förvirrade brud på Arlanda och nu är vi alla här! Alla är pigga och glada, eller ja så pigg och glad man kan vara såhär tidigt! Tack och hej, vi hörs!


Boden är nära!

Imorgon smäller det! Imorgon drar laget till Boden för att spela lappen cup! Vi ska spela med det största hjärtat och vi ska kriga för varandra! Gänget som åker är taggade till tänderna och vi ska upp till Norrland för att visa hur j**** bra vi är! Sista träningen ikväll, sova en snutt och sen upp tidigare än tuppen!

Vi minns väl förra året, Hedemora! Ja så bra ska vi vara, vi ska ha största hjärtat!


RSS 2.0