Laserforce

Vår lagledare Inger är inte bara en hejare på att springa utan också en hejare på att planera. Vi började säsongen med en utflykt till boda borg och miniavslutade den nu igår med laserdom och pizza.

"Nu ska jag ta och skjuta ner hälften av Hammarbys damlag" citerat Melica.

Vi blev indelade i team Madde och team Beccan. Team grön mot team röd.
I team grön stod Carro för taktiken som en riktig laserdom räv, vilket visade sig skulle bli ett vinnande drag. Vi fick alla coola namn som Shooter, Matrix, Helios och Rock, varsin supercool lysande väst och en underhållande genomgång

Tex fick vi höra att det kunde vara bra att koppla loss "pistolen" från hängaren på framsidan så man kunde skjuta över och under saker, och ännu bättre; att ha pistolen på framsidan "så länge ni inte har armar där bak"...

Team röd(det bästa laget alltså) stationerade sig uppe i borgen och sköt på alla gröngölingar där nere. Det roligaste var att sikta ner genom gallren. Man kan ju säga att folk blev måttligt förvånade när de helt plötsligt blev träffade "trots att de stod under tak".
Ågren, Hanne och många av oss andra blev lite förvirrade när vapnen pratade med oss. Ibland sa det "You´re hit" ibland "terminated" och "rapid fire". De beslöt sig för att lyssna ordentligt. "Skjut du så lyssnar ja".

Sedan slog Carro till med sin taktik. Plötsligt kom alla gröna springande i en klump och vi röda som stod där uppe kände oss lite träffade och omringade.

Slutsumma: Team Madde(grön) 49700 poäng
                   Team Beccan(röd) 45900

"Shooter"(Maou) vann den individuella tävlingen efter att ha vänt på sitt vapen så att motståndarna inte kunde se de lysande lamporna och efter att ha träffat Jackie "Gunner" 41 gånger. Å andra sidan träffade Gunner, Wolverine(mig) så där en 21 gånger och hon blev den individuella vinnaren i det gröna laget. Lina "Thor" + "Cougar", team röd, var också grym och klar tvåa efter Maou. 

Svettiga och glada gick vi vidare till Pizza hut.
"Åh vilken liten pizza den här blir inte jag mätt på". En halvtimme senare: "Åh nu spyr jag snart"
Citerat en riktig dam.




/Amanda

 


Kommentarer
Postat av: Ågren

du är så bra amanda! jag tror nog bara de är vi som var på plats igår som kan förstå ditt näst sista stycket du skrev, hhah!

Sen älskar jag att kan trodde verkligen inte jag skulle bli mätt .. så jag proppa i mig två STORA color .. jag har nog aldrig kissat så mycket som idag i hela mitt liv ...



tack för en helt underbart mysig kväll tjejer!

2011-03-20 @ 15:03:37
Postat av: Madde

Team Madde, lite finare lite bättra! Jag älskade att vi stormade tornet och att Amanda b, lina och maou inte hade en chans att överleva! Vi va helt enkelt bäst!

2011-03-21 @ 10:49:33
Postat av: Amanda

Jag erkänner; vi blev livrädda :D

2011-03-21 @ 21:50:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0