Matchen på andra sidan vattnet del 3

Matchen

Nu började det närma sig avkast.

Vi drog på oss överdragskläderna och knöt skorna sen började jakten på vattnet. I de flesta hallar brukar problemet vara att inte kunna få varmvatten när man ska duscha eller tvätta händerna men på åland var det tvärt om. Jag och Hanne prövade fem kranar innan vi konstaterade att: det fanns inget kallvatten. Team Inger var redan halvvägs på väg för att ordna vatten till vattenflaskorna på annat håll när ropet kom från omklädningsrummet: Det är kallt! 

Med fulltankade vattenflaskor började vi leka lite boll på plan. Jessie och Hanne övade lite knorrar och flippar, jag å madde målis passade lite, martina tog bilder, broberg tejpade alla sina sex klisterblåsor(fem på högerhanden, en på vänstern) och de andra körde stress eller vad den nu heter. Straffar med fel hand. Missar man får man ställa sig i mål. Släpper man in ett mål får man en prick. Tre prickar så åker man ut. Jag har inte riktigt koll på vem som vann. Lagmamma ullis föregick med gott exempel och gjorde en hel massa utfallssteg.

Sen började den riktiga uppvärmingen och tillslut avkast:

 Hammarby- Mariehamn. På åland.

Med ett grymt försvarspel och effektivt anfallsspel var det inget snack om saken. Vinsten skulle bli vår. Broberg gjorde genombrott efter genombrott och log stort när hon blev punktad i början på andra halvlek, vilken inte hjälpte mycket då Carro sprang igenom istället. Maou kontrade, sköt och gjorde ett snyggt mål med vänstern. Hon blev så glad att hon stack bägge nävarna i luften. Nominering till hawaiiresan för bästa målgest? Beccan satte alla straffarna säkert. Jessie hoppade och flög. Hanne drämde in bollar från sin högerkant och Saskiplaski stod för dagens delikatess med ett inspel till Martina från högerkanten som tini satte säkert.
     Madde stod för dagens. I vanliga fall är det hon och Jessie som delar vänsterkanten. Men I timeouten i andra halvlek skulle Saskia in på vänsterkanten istället för högern men det missade Madde. Så när hon insåg att både hon själv och Jessie satt på bänken rusade hon in och hela bänken skrek: MADDE BORT FRÅN PLAN. Jag lovar, hade vi inte skrikit hade domaren aldrig upptäckte det men nu fick vi en fin utvisning. "För många spelare på planen samtidigt"

Tillägg: Under den här perioden hade vi utvisningar i ca 6-8 min sammanlagt. Martina som spelade på linjen just då blev frustrerad för att hon aldrig fick vara inne(vid 5 mot 6 tar vi ut linjen) och sa "måste ni åka ut hela tiden". Direkt efter när hon äntligen fick komma in igen åkte hon själv ut på en utvisning så det var bara att gå av planen. "Men martina den här gången var det i alla fall inte vårt fel" Hon skrattade bara.

   Amanda målis var muren i målet, anna och madde fick hoppa in fyra minuter var på slutet. Elin stod för hejarklacken.

Vinst 26-19!

Fortsättning följer!


Kommentarer
Postat av: Mauo

Hehe, vid maddes entusiastiska inspring motiverade domaren sin utvisning att "alla dom skriken kan han ju omöjligtvis missa" ^^ vi speladr ju 5 mot 6 i typ 8 minuter med utvisning på utvisning^^

2011-01-11 @ 17:08:05
Postat av: Amanda

Haha juste! Det bästa va ju stackars martina som aldrig fick spela xD "måste ni åka ut hela tiden" och sen precis när hon fick gå in igen fick hon själv en utvisning!

2011-01-11 @ 17:14:44
Postat av: Anonym

Så nu la jag till det. Det var bara för klockrent för att folk skulle gå miste om det xD

2011-01-11 @ 17:19:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0