Matchen på andra sidan vattnet del 2

Uppladdningen

Lite halvtrötta men taggade klev vi upp och åt frukostbuffé. Jag vågade mig på att pröva ett åländskt bröd som faktiskt inte smakade helt olikt julvört. Mums!

Efter frukosten fick vi orden att ge oss ut på en promenad för att utforska åland, vilket möttes av spridda protester. Men ut stapplade vi. Det är halt på åland och det blåser. Vi hann halvägs till vattnet innan Anna satte sig på backen. Vi skrattade alla lite inombords men hjälpte vår stackars målvakt upp. Efter vår fartfyllda promenad(utan skador tack och lov det hade väl varit snyggt? Resa hela vägen till åland och sen halka på taggpromenaden så man inte kunde spela) var det dags för lite matchsnack.

Vi fick tillgång till konferensrummet på hotellet och medan vi sörplade iskallt vatten som thomas skickligt hällde upp(dvs hälften av vattnet hamnade utanför) gick P:na igenom vad som saknades dagen innan och vad som skulle krävas den här dagen för att lämna åland med två poäng. Peter pratade om att det är roligt att halka även om det är halt. Slutsats: inställning. Det skulle smälla i försvar den här dagen. Inget snack om saken!

Lite vila på hotellrummen, lite taktiksnack mellan öppna dörrar i korridoren, packning och taggning och sen tog vi bilarna till hallen.

Första intrycket av hallen utifrån var: wow vilken stor. Sedan fick vi alla lite almunge flaschbacks(den gången när vi fick sitta ute i bilarna och äta) när hallen var låst och vi började tro att vi skulle få stå där ett bra tag men efter en stund kom nyckeln.  Hallen var stor. Stor, blå, med två planer. Omklädningsrummen var stora och lyxiga. Det här skulle bli en bra match. Vi tog ett litet lagfoto där problemet uppstod var folk skulle stå.

"Ni är så små så att alla inte får plats på första raden" Några ville spexa till det lite och Madde hamnade på brobergs rygg. Se, inga hard feelings för spelincidenten på båtresan. 

Bilderna kommer! De blev nog riktigt snygga.

Fortsättning i nästa inlägg

/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0