Inför Bajenkvällen 2011



Hämtat från BajenFansHockey

"Bajenkvällen är ett arrangemang i Bajen Fans Hockeys regi där många olika sektioner, supportergrupper,
musiker, initiativ m.m.  inom företeelsen Hammarby IF, på ett mer organiserat sätt samlas under ett och samma tak. De två tillfällena hittills har 4000 respektive 5000 åskådare varit på plats och skapat en unik stämning och ett unikt uppvisande av en speciell klubbkultur. Säsongen 10/11 är inget undantag utan vi slår på djungeltrumman igen och konstaterar stolt att vi arrangerar detta för tredje året i rad.

Evenemanget äger rum på söndagen den 27 februari kl 17.00 och platsen är alltså gamla anrika Hovet, en arena som Hammarby Hockey var först på och därmed känns självklar för Bajen Fans Hockey att ha som hjälp vid tillfällen som dessa för marschen framåt! Denna säsong står Östervåla IF för motståndet. Skillnaden detta år jämfört med tidigare är att vårat nystartade juniorlag också ska spela match på Hovet, något som sker kl 13.30.

Biljetterna kostar 50 kr/st inklusive administrationsavgift och köpes på Ticnet.se eller i Hammarby supporterbutik på Hornsgatan 98. Säsongskortsinnehavare visar upp sitt kort vid entré och det är onumrerat i klack som gäller för dessa.

Hjälp till att skapa ännu ett oförglömligt evenemang, hjälp till att visa fansens kraft, hjälp till att bidra till en eftermiddag och kväll där Hammarby IF:s unika helhet manifesteras, hjälp till att sprida ordet så vi kommer över 5000 åskådare! Hjälp till att sjunga in kraft i laget inför den avgörande kvalserien!

Viktigaste hållpunkterna:

13:00 – Grindarna öppnar
13:30 – Matchstart juniorerna
15:00 – Evenemanget med utställare, musik m.m bakom läktarna sätter igång
17.00 – Matchstart A-laget!"




/Martina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0