Vi Är Hammarby!!

Återigen söndag och en handbollsvecka har gått..
Vi körde 2 träningar samt en träningsmatch nu på torsdag, mot Salem.. i Salem!

Den sistnämnda är sista träningsmatchen för säsongen och vi visade att vi kommer klara oss rätt bra i div 3 om vi fortsätter som vi gjort.
Försvaret fungerade bättre och bättre under matchens gång och efter 30 minuters spelande hade vi bara släppt in 4 mål. Tyvärr funkade inte anfallet helt och hållet, det var bra tempo och fart men en del avslut missades. Efter första halvleken stod det 4-8 till oss och till andra halvlek började våra skott sitta.
Humöret var bra och en del skämt och skratt hördes under matchen.
Vi linjer tycker om uppmärksamhet och när linje-Amanda stod helt fri utan att få bollen kom kommentaren "Jag var lika ren som tvättstuga".
Anna, som börjar bli lite gammal med sina 22 år, måste ha glömt att en halvlek är 30 min lång. När det är ca 5 minuter kvar av matchen och de står typ 10-20 så utbrister hon i försvar "kom igen nu tjejer, det ska bli 9-35!!!".
Vi hann inte riktigt med 15 mål på 5 min men det blev en seger på 12-23.

Helgen blev lugn på handbollsfronten för oss äldre spelare, då junior-sm spelades.
Nån *host*Pelle*host* försöker få det att låta som att vi börjar bli gamla o slitna med det får vi väl se på måndagsträningen.. Vi må va mellan 19 och 23-årsåldern men vi kan nog allt visa att vi kan! :)

Veckans citat är inte från någon i laget utan hördes efter en av våra träningar..
Eftersom vi alltid är så duktiga får vi alltid en härlig bonus från Peter efter våra träningar.
*vadå snygga ben beach 2011?*
Så medan vi sprang upp o ner för trapporna så kör laget efter oss någon övning, då vi plötsligt hör:

"släng inte bort bollen som en j*vla djurgårdare"

6 Dagar kvar till seriepremiär!

Tagga och ses imorn!! / 2 x 2minutarn

Edit: jag ber om ursäkt, det va tydligen 9 min kvar av matchen när Broberg vrålade ut de önskade resultatet. Jag ber om ursäkt ;)