Superstarten!

Så var även den andra seripremiären avklarad. Facit: två matcher, två vinster, 4 poäng och en härlig stämning!

Fiskpinne vad bra tjejer!

Om ni har missat det kostar det nämligen en spänn per svordom, något som helgonet Peter införde förra säsongen. Självklart är det också han som svär mest, så det är bara att hosta upp pengarna och köpa vindruvor till oss!

Matchen igår inleddes med en knockout och matchen avstannade i 30 minuter efter att en tjej sprang rakt in i Malin. En eloge till Malin för att hon faktiskt INTE hade raka armar. Grymt försvar! Springer man på starka henne så finns dock alltid risken för en flygtur. Glöm inte jordnötterna.
Vi hoppas givetvis att det slutade lycklig.

I slutet på matchen började det hetta till. Även denna gången va det Malin i aktion. Hon köttade rakt igenom sin försvarare i anfallet som inte riktigt hängde med, och domaren tvekade inte en sekund med det röda kortet. Spelaren blev så arg att hon strippade loss och slängde matchtröjan på planen. Ja...inga kommentarer på den.

När tränarna på bänken fick sig en 2 minutare la Pelle den klockrena, men kanske inte helt nödvändiga kommentaren till domaren "Men döm då". Vi garvade gott åt detta.  Slutresultatet skrevs till 20-28 i vår favör.

En hälsning till Ceccelito som stod i motståndarnas mål. Vi skulle hellre sett dig på vår sida av planen som förra säsongen!

Även i dagens match blev det vinst 14-23 efter 2x30 min bajenhjärta och glädje, med enbart en avbytare. Härligt jobbat tjejer! Det var riktigt kul att spela med den iställningen! Ågren la dagens kommentar och passade även på rapa, någonting som i och för sig inte är helt ovanligt när det gäller henne. Vi gillar speciellt jessicas köttande, melicas och issas kantskott, saskias och ågrens hopp(!)skott och elins snabba fötter. Ni målisar ska också få lite beröm!

Tack så mycket för den här helgen tjejer! Nu är serien igång och man kan ju säga att vi fick en smakstart!