Segern är vår!

Idag smällde det. Bajen-Årstaiterna i Gubbängshallen.
På förhand kan man ju säga att vi slog ur underläge. Efter två förluster förra året låg favoritskapet helt klart på årstaiterna men redan i inledningen på matchen visade vi att den här gången var det andra bullar som gällde. Det var en blandning av kamp, fint spel, fina mål och många nagelbitande stunder här och där. I mitten på andra halvlek ledde vi med fyra bollar efter en grym start på andra halvlek där vi hämtade upp ett två målsunderläge men sen fick årstaiterna in några bollar och det blev lite mer spännande än nödvändigt. Otroligt skönt att vinna med en boll. Att förlora med en vore tortyr.  

Härlig vinst tjejer! Trejde gången gillt, 2 fina poäng att lägga till samlingen och en bra, rolig match!
Dagens skott stod Flizan för. Ett riktigt vikskott i bortre nere som satt som en smäck. Det var vackert. En eloge till Madde målis för en kanonbra insats! Vi hälsar även välkommen till vår norska Annette. Tack för det fina inspelet! 

Junismatchen som spelades igår vanns även den. Efter den matchen blev det lite lagmys hos broberg. Vi lekte galenpanna och jag var drottning silvia. Elin fick den svåra påskharen. Lollo, brobergs inneboende. Melica blev jultomten och Martina hon var Pelle. 

Nu taggar vi för morgondagens match.


/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0