Hur många blåmärken har du?

Woho tillbaka i eriksdal en måndag. Underbart. Efter en fullspäckad helg kan man inte förebrå folk för att vara lite virriga i mössan.

På fysen garvade Rosen åt allt och alla. Issa målis visade sin talang på att låta som piff och puff. Radarparet Elin och beccan vet ja inte riktigt vad de höll på med men kul hade dom. Lite fys hann vi givetvis med(jag lovar Peter jag gjorde alla repetionerna). Just det här med tider kan ju sen vara lite knepigt ibland. Speciellt när det är måndag och det var längesen en träning började kl 18 istället för 19, något som andra Issa hade missat. En sån överraskning hon fick när hela laget låg i korridoren och försökte sig på situps.

Sen så blev det givetvis dags för det återkommande tävlingen "vem har flest blåmärken". Efter två riktiga kämparmatcher med en junismatch på det blev det en jämn tävling.  Dock skulle dagens övning ge oss några fler. Klassisk rulleträning med härliga slit och block i skottarm. För er som missat det hälsar broberg i gästboken att hon hoppas att ni också har fått några blåmärken på gäddhänget. Jag fick några fler på knäna, räknas det?

Vi avslutade med hela sju varv i trappan(+1 alltså) som tack för de 6 poängen i helgen. Den matten stämmer inte riktigt ihop men kvicka fötter får vi.

Vilodag imorn. För den som inte klarar sig utan handboll kan ju rulla ner och beundra våra bilder från förra helgen. Tyvärr tror ja paparazzin tog ledigt i helgen. Bla var ju hallen i almunge lite väl mörk för att vi skulle synas. Tacka vetja rosa boll på mörkblå plan även om vi saknade våra kära smurfbollar.

Vila duktigt
/Amanda

Kommentarer
Postat av: P

Hahaha du skriver roligt. Även fast ja skäller på er med halv slö styrka så görs den. Men alla måste lika mycket plus lite till.

Hur som helst jag tycker det är skitkul. Men säg inte det till någon.

Nästa helg gäller 8 poäng

2010-10-25 @ 23:15:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0