Fredagsmys del 3

Äntligen fredagsmys!

Så vi började som vanligt med den guldkantade tantorundan. Halvvägs fick Madde en adrenalinkick när hon såg lillasyrran FÖRE henne vid rundningen av minigolfbanan. De små benen trummade iväg som hon glömt bollen hemma, och vann det gjorde hon. Härlig upphämtning Madde! 
Häggquist tävlingen fortsätter nästa gång. Alla knep är tillåtna(tydligen och här refererar jag till deras uppgörelse i slutet på träningen som bestod av att kasta bollar på varandra. Ack ljuva syskonkärlek)

Sen blev det dags för lite serious talk, men som vanlig ägnar vi oss åt homeriska utsvävningar(för er som inte stött på begreppet så innebär det att man pratar om handboll och sen tex av någon mystisk anledning kommer in på tex lök) så blev det inledningen på en religionslektion. Saskiplaski rättade P:na som inte hade full koll på det där.

Ännu roligare blev det när P:na meddelade att det blev fotboll som uppvärmning. Man kan ju säga att vi gjorde ett bra val när vi satsade på handboll istället för fotboll. Tänk er en flock yra höns som alla springer efter bollen. Med armarna klistrade vid sidan för att inte av misstag "peta diskret med handen". Det går ju bara inte att motstå. Alltså yra höns som missar bollen, bröstar den med axeln, nickar med näsan, sparkar i luften, snubblar omkull, paniksparkar den i någons ansikte(förlåt Maou).

Men kul var det! Vi skrattade nog mer än vi spelade. Kampen gröna- svarta blev jämn och slutresultatet tror jag skrevs till 1-1.

Tidigare diskuterade vi hur mycket tid av en träning som egentligen går åt till målvakten. Alltså varje enskild målvakt. Madde målis ökade på sin kvot rejält idag när Anna gjorde en snygg räddning som resulterade i en lite småöm fot. Så medan hon plåstrades om och skyndade sig för att kunna köra igen(för att folk ska skjuta på henne...hm) så fick Madde lära sig att inte kissa. Det blir fint på matchen imorgon!

Målvakterna fick även leka med små lampor. Jag och Maou diskuterade dessa innan vi förstod vad det var frågan om, och då gissade vi på att vi skulle få igen för att jag skrev att vi saknade tisdagarna. Kanske skulle vi dra målet med snörena?

Avslutningsvis blev det dags att samla in bollarna och Jessi visade sina fotbollsskills(som hon inte hann tidigare) och försökte klacka upp bollen baklänges ner i korgen. Med hjälp av Lina blev det riktigt tjusigt.

Match(er) imorn! TAGGA!!

/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0