Fredagsmys del 2

Vår typ av fredagsmys vet ni redan va de är..
och ja, det känns inte alltid så kul att gå o träna en fredag kväll..
Vi är nog flera som säger det varje gång.. man gnäller att man tackat nej till att träffa kompisar, till att vara med pojkvännen hela kvällen, till fredagsmys med familjen, till bio, krogen eller vad det nu kan vara som lockar..
Men ändå så är det en del som drar sig ner dessa kvällar..

Och ibland känns det som att fredagarna är lite roligare, framför allt än vad man trott..
man kanske är grinig pga ovanstående orsaker.. men man tar sig dit.. man springer den vanliga rundan, som vissa av oss faktiskt sprungit i snart 10 år.. man tränar och man går inte därifrån så grinig..
Och vad härligt det är att gå därifrån, svettig och sliten, men med en skön känsla i kroppen av att ha sprungit, skjutit av sig lite och varit med laget..
Som sagt, fredagar känns iaf ibland lite roligare än andra dagars träning..
Ja kan faktiskt inte säga med säkerhet varför det är så, och jag kanske är ensam om det.. men så känner jag..

det kan bero på allt möjligt.. att det är helg, att man snart ska få spela match förhoppningsvis, att man ska få sova dagen efter, att man ska göra nåt roligt, att man tycker det är roligt att träffa laget, eller helt enkelt att man vet att det är träning i lilla hallen, vilket innebär kortare sträckor att springa.. vi har nog alla olika orsaker till våra skratt jag hör i omklädningsrummen..
Det känns tom som att umgänget blir på nå sätt mysigare på fredagar.. man stannar lite längre och pratar, man berättar mer, man skrattar mer..
Vi är ett lag som skrattar mycke tycker jag, och i fredags va de rätt härligt att träna!



                              


Som Amanda berättat tidigare så va de minispel varvat med fys.. fysen kanske inte sköttes till hundra %, men en svettig och jobbig träning va det utan tvekan!
Ingen kan säga att vi inte förtjänade lite chips och godis på kvällen.. Vissa gör som Broberg som äter en pizza innan träning (vi ska inte prata om resultatet) och vissa andra gör som Rebecka. Ryktet (dvs hennes syrra Madde-som vanligt) säger att hon bakade kladdkaka efter träningen och satt sedan och åt direkt från formen.. Helt rätt!

                                                                          /Martina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0