Gästbloggning 2

En liten tanke; Inställning

Det har varit en hel del snack om inställning på sistone. I måndags fick vi som kom på träningen en liten utläggning av Peter i omklädningsrummet och även inför fredagen var ämnet hett. Här är några av mina tankar angående inställning, så kommentera gärna om ni håller med/inte, och varför. Så vi alla är på samma sida! :)

Inför träning:
Vem har inte nån gång kännt att det är grymt tungt då klockan börjar närma sig "dags-att-gå-till-träningen", och funderat på om man kanske inte har en tillräckligt bra anledning att stanna hemma, "bara idag"? En ursäkt som inte är till för lagkamraterna, lite till för tränarna, men fraförallt är den till för en själv.
Då gäller det att ta till samma taktik som då väckarklockan ringer på morgonen, släng dig ur sängen så vaknar du väl när du gått ur bussen och går sista biten till skolan/jobbet. Det är ju faktiskt för att vi älskar handbollen som vi tränar och spelar vecka efter vecka, eller hur?! Man vill ju inte råka missa en rolig händelse som det sedan skrivs om på bloggen, vi kanske får spela lite match på träningen, eller så kanske Peter delar ut alla dessa utlovade vindruvor just då!
Tänk bara på att varje gång man missar en träning, blir nästa jobbigare istället för lättare! Låt detta eka i era huvuden nästa gång ni funderar på att stanna hemma i soffan eller bra slappar er igenom en träning!
Vi har ju trots allt bara 3 timmar hall i veckan!

Inför match:
Vi har 2x30 minuter på oss... En enda timma, att visa vad vi går för, och varför vi förtjänar att gå upp en division till. Den enda känslan som är värre än en förlust, är känslan av, då slutsignalen går, känna att man orkar mer. Inga skrubbsår eller blåmärken, spring kvar i benen och den där motståndaren som aldrig fick smaka på backen...
När klockan startar, då startar matchen! Inte när det blir jämnt eller när vi ligger under, inte när peter och pelle ropar eller då det blir mål. Klockan går hela tiden, så se till att varje sekund räknas! Man säger att då man blir gammal ångrar man inget man gjort, bara det man aldrig gjorde, och detsamma gäller match!

Hursomhelst... De här var bara mina tankar, men det tål att tänkas på!

Gogo bajen!

/Mauo
 

Kommentarer
Postat av: Thomas

Bra skrivet Mauo. Riktigt filosofiskt det där med tiden. Det gäller ju i 'riktiga' livet också. Ta tillvara varje dag. Varje sekund räknas och kommer inte tillbaks.

Go Bajen! Go Mauo! Klockan går!

2010-11-16 @ 14:44:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0