Fredagsmys del 4!

Äntligen fredag, och till er som inte deltog på fredagsmyset idag säger jag bara: ni missade något!

Tydligen är det någon slags kampsports-tävlingar,möjligtvis karate i helgen i Eriksdalshallen.
Jag, Malin, Mauo och Madde(de tre M:n och jag alltså) var lite*host* tidiga och satt och ugglade på läktaren till den tomma hallen. Sen började det hända grejer. Vagnar med blå och röda mattor rullades ut, och handbollsmålen in förråden. Nätet hängdes upp och trapporna till lilla hallen sattes på plats. En man frågade oss om vi ville hjälpa till att lägga ut mattorna. Ja, tänkte jag Mauo och Madde men Malin hann först och sa "Nej". Några minuter senare kom pelle och vi försökte slingra oss ur att springa ute innan träningen, vilket inte gick så bra. När en annan man frågade om vi inte ville hjälpa till sa ja att vi gärna gjorde det, om vi slapp springa ute. Planen funkade.

Så vi ägnade ca en timme åt att lägga ut plattorna till karate "planerna", vilket låter enklare än det var. Där fanns mönster som skulle följas, och bitar att med våld sparka ned. Som ett jättelikt bångstyrigt pussel. Kul var det! Varma blev vi och jag tror faktiskt att vi gjorde succé. Det blev riktigt snyggt faktiskt!

Någon utelöpning missade vi dock inte utan resten av laget roade sig med hönsfotboll inne i lilla hallen.  

Jag som önskade att skjuta mycket fick min önska uppfylld. Målvaksträning stod på programmet och denna gång tyckte jag mest synd om själva målen. Ibland kan man tro att vi medvetet skjuter i ribba eller stolpe för att det låter så coolt. Men var inte oroliga: vi lämnade målen oskadda! Mysteriet kvarstod dock hur Linas straff lyckades hamna på andra sidan nätet när vi alla såg att den gick in.

Lollo stod för dagens styrka och fick göra 39 armhävningar då hon sköt över knähöjd på en retur-övning(jag är stolt över att det inte blev flera som fick roa sig med armhävningar. Bra jobbat tjejer!)

De ambitiösa Maou, Ylva och Anna målis avslutade träningen med Peters bonus som bestod av 10 ryska armhävningar...dvs en armhävning följt av ett upphopp.

Nu har vi ställt in siktet, och målvakterna kissar inte.
Det får avsluta den här fredagen. Hoppas att ni alla: spelare, ledare, tränare, sjuksystrar, föräldrar,hund,katt,fisk och alla bajare får en grym helg. Utan handboll, tyvärr.

/Amanda


Kommentarer
Postat av: Maurine

Perfekt beskrivning av en awesome fredag ^^

2010-11-06 @ 09:10:07
Postat av: Amanda

Pussel och hadboll på en dag, kan det bli bättre? ;)

2010-11-06 @ 10:01:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0