tellus- Hammarby

Tellus- Hammarby, 6 feb 2010.

           

Från alliansens hemsida:

"Ny storseger för damlaget
Hammarby mötte i lördags (6 feb) IK Tellus på bortaplan. Bajen har ju haft lätt för lagen på nedre halvan och så blev det också denna gång. Slutsiffrorna skrevs denna gång 18-46 (7-19). Segersiffrorna innebär att laget slog nytt rekord i antal gjorda mål - tidigare var det 45.
Samtliga utespelare kom med i målprotokollet:
Maurine Filip 12,
Lina Welander 11,
Felicia Outinen 8,
Malin Fogelmark 6,
Julia Ågren 2,
Saskia Rubensson 2,
Amanda Bohlin 2,
Madeleine Häggquist 1,
Martina Locatelli 1,
Anna-Maria Jonsson 1.
Laget möter nu närmast (13 feb) serieledande Gubbängen HK och en seger skulle innebära att Bajen definitivt är med i matchen om serieseger i div 4 B igen."




Ik tellus- hammarby, det står om matchen även på Hammarby Handbolls-hemsida.

"Hade serien avgjorts idag, och med målskillnad istället för poäng, hade Hammarbys damer tagit klivet upp i division 3 utan tvekan. Idag satte de dessutom målrekord genom att göra 46 mål (det gamla rekordet var på 45) när de mötte IK Tellus i Gubbängshallen.

Målsättningen att ta klivet upp en division redan i år, detta lagets första år tillsammans, ligger fast och det ser ut som att det kommer att bli en riktig rysare.  När andra lag lånar ner spelare från högre divisioner i sina klubbar, sätter bajens damer heder i att klara av detta på egna meriter.

Hade serien avgjorts idag, och med målskillnad istället för poäng, hade Hammarbys damer tagit klivet upp i division 3 utan tvekan. Idag satte de dessutom målrekord genom att göra 46 mål (det gamla rekordet var på 45) när de mötte IK Tellus i Gubbängshallen.

Målsättningen att ta klivet upp en division redan i år, detta lagets första år tillsammans, ligger fast och det ser ut som att det kommer att bli en riktig rysare.  När andra lag lånar ner spelare från högre divisioner i sina klubbar, sätter bajens damer heder i att klara av detta på egna meriter."


  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0